Εμμανουήλ Χατζηγεωργιάδης

Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Ο Μανώλης Χατζηγεωργιάδης γεννήθηκε το 1966 στην Θεσσαλονίκη.
To 1987 εγκαταστάθηκε στην Γερμανία στην πόλη της Κολωνίας όπου και έζησε 20 χρόνια. Απέκτησε ειδικότητα στην πληροφορική και το 1998 ίδρυσε εταιρεία πληροφορικής (ατομική επιχείρηση Datamedia IT - Systemhaus) στην Κολωνία όπου και ανέλαβε πολλά εξειδικευμένα έργα και τα εκτέλεσε με απόλυτη επιτυχία.
Στο πελατολόγιο του ανήκουν μεγάλες γνωστές εταιρείες όπως BAYERAG, SIEMENS AG, LIDL & CoKG, η Πολεμική Γερμανική Αεροπορία (Deutsche Luftwaffe), όπως και τα Ελληνικά Προξενεία Κολωνίας και Ντίσελντορφ κ.α.
Στις δραστηριότητες του ως καθηγητής στα γραφεία εύρεσης εργασίας (Arbeitsamt) στην Κολωνία, όπως και στην Πολεμική Γερμανική Αεροπορία (Deutsche Luftwaffe) απέκτησε το απραίτητο Know How για την εκτέλεση σχολαστικών και εξειδικευμένων σεμιναρίων πληροφορικής.
Το 2006 επέστρεψε στην Ελλάδα και ζει στην Καλλιθέα.
Εργάζεται ως Ελεύθερος Επαγγελματίας με την ειδικότητα του Επιστημονικού Ερευνητή στην Πληροφορική στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, παράλληλα υποστηρίζει δικτυακές υποδομές μεγάλων εταιρειών και εξειδικεύετε σε υπηρεσίες πληροφορικής όπως τηλεδιασκέψεις, τηλεκπαίδευση, VoiceoverIP, WebHosting, σεμινάρια πληροφορικής κ.α.

Δια Βίου Μάθηση

Η εμπειρία της εκπαίδευσης στο ΚΕΑΚ (Κέντρο Επιχειρηματικότητας Ανάπτυξης & Καινοτομίας), βασίζεται στην πρακτική άσκηση των συμμετεχόντων και την απόλυτη ευημερία του κλίματος εμπιστοσύνης & συνέπειας μεταξύ τους.

Blog